Webbyrå med inriktning på e-handel

GINX media hjälper alla företag att växa sin potential online. Vi utvecklar webbutiker med integrerad plattform för att spåra order, hantera produkter och säkra betalningar. Vi automatiserar de flesta processerna och tar hand om webbintegration. Dessutom tillhandahåller företaget webbvärd, sökmotoroptimering och marknadsföring av sökmotorer.

En webbyrå för e-handel.

Webbutik strategie

GINX media har effektiviserat utvecklingen av e-handel baserat på en kombination av verktyg som fungerar i harmoni. Vi har konfigurerat de bästa lösningarna för onlinebetalningar och leverans av produktleveranser. Vi rekommenderar att våra kunder känner till deras varumärkesidentitet före mötet. Fråga dig själv:

  • Vad står mitt varumärke / webbshop för?
  • Vad är det bästa sättet att uppfylla varumärkets syfte?

En webbyrå för e-handel

En webbyrå för e-handelsbutiker som bygger på forskning och empiri. Vi erbjuder ett komplett paket för varje satsning och kan integrera vad som helst på din webbplats. Det viktigaste för våra kunder är att känna till deras varumärkesmanual och ha en vision om webbplatsens funktionalitet. Om du inte har en varumärkeshandbok, oroa dig inte, vi kan också hjälpa till med det.

e-handel

Vad är e-handel?

Begreppet ”e-handel” avser företag och privatpersoner som köper och säljer varor och tjänster på nätet. E-handel kan bedrivas på datorer, surfplattor, mobiltelefoner och andra smarta enheter, och den är verksam inom en mängd olika marknadskategorier. E-handelstransaktioner gör nästan alla tänkbara varor och tjänster tillgängliga, inklusive böcker, musik, flygbiljetter och finansiella tjänster som aktiehandel och internetbankverksamhet. Den ses därför som en mycket omvälvande teknik.

Vilken är den bästa e-handelsplattformen?

Alla följande plattformar erbjuder funktioner som orderövervakning, kundinvolvering, meddelanden om leveransstatus och lagerhantering. Svaret på denna fråga baseras dock på vår personliga erfarenhet av e-handelsverksamhet och den långsiktiga avkastningen på ditt investerade kapital. Med det sagt är vårt första val WooCommerce på grund av deras integration med WordPress. WooCommerce är gratis att använda, mycket anpassningsbart och integreras perfekt med WordPress. Vårt andra val är Bigcommerce på grund av hastigheten när det gäller att skapa en butik, deras SEO-vänliga attribut och sidans hastighet. Det tredje valet är Shopify på grund av användarvänligheten, temaflexibiliteten och deras partnerskap med Google.

Hur man kommer igång med e-handel?

Att starta ett e-handelsföretag skiljer sig märkbart från att starta ett företag med tegel och murbruk, men det finns också ett antal gemensamma nämnare. Många av de planerings- och juridiska processer som du måste ta till dig kommer att likna dem som gäller för alla andra företag, vilket vi tar upp mer i detalj nedan. När det är dags att lansera ditt företag kommer du dock att inse hur annorlunda det kan vara att lansera en nätbutik.
Hitta din specialisering genom att göra forskning inom e-handelsbranschen.
-Välj en juridisk struktur och ett namn för ditt företag.
-Skaffa företagslicenser och tillstånd.
-Hitta en leverantör, skapa saker och sedan lista dem.
-Skapa din webbplats med hjälp av en valfri e-handelsplattform.

Varför e-handel är framtiden?

Både nystartade och etablerade företag kan öka sina intäkter genom en konsumentbas på nätet tack vare e-handel. På grund av de låga priserna och bekvämligheten med onlineköp föredrar denna generation av köpare det. Bekvämlighet och möjligheten att få produktinformation i realtid erbjuds. Om du driver ett internetföretag kan kunderna besöka dig där när de vill. Företag utan närvaro på nätet har lagts ner. Ju tidigare du förstår att det är viktigt att driva ett onlineföretag i den nuvarande digitala världen, desto bättre blir det för ditt företag. Nedan följer några av de mest övertygande fördelarna med att driva en nätbutik:
-Ekonomiskt stabilt och livskraftigt.
-Konkurrensfördel på konsumentmarknaden.
-Öppnar en ny marknad full av konsumenter.
-Erbjuder en stark affärsmodell och ett gediget informationsregister.
-Det finns ytterligare marknadsföringsmöjligheter med e-handel.
-Anpassa shoppingupplevelsen till dig
-Ta enkelt emot produktfeedback.
-Förbättra ditt företags image Förbered ditt företag för framtida handel Öka försäljningen.

Varför e-handel är viktigt för företag?

Med en optimerad och välutvecklad webbplats kan du inte bara uppnå dessa mål utan också ge dina kunder en bekväm service dygnet runt, vilket kan hjälpa ditt företag. E-handel erbjuder företag en mängd olika möjligheter, från marknadsföringsmöjligheter till att utöka ditt produktsortiment och generera mer försäljning.

Är e-handelsbutiker värda det?

E-handelns expansion är imponerande för alla företag, därför är det definitivt värt att börja med en sådan. Med denna tillväxt följer dock ett krav på fullständig hängivenhet och expertis. I år siktar flera multinationella företag på att nå företagsintäkter på omkring 27 biljoner dollar. Men tyvärr är det ofta så att konsumenterna, när de skapar en e-handelsplattform, blandar ihop den med sitt befintliga företag.