Västerås Marknadsföringsbyrå

Ginx media är en Västerås baserad marknadsföringsbyrå som fokuserar på affärsstrategier och innovation som kärnkompetens.

Om Ginx Media

Vi värdesätter våra partners och de relationer vi bygger upp. Vi är en marknadsföringsbyrå i västerås som fokuserar på kundernas behov. Vi strävar efter att skräddarsy unika och engagerande kampanjer för ditt företag. GINX Media strävar efter att vara den bästa marknadsföringsbyrån i Västerås och kanske till och med ha ett nationellt genomslag.

Västerås Marknadsföringsbyråer

Även om alla marknadsföringsbyråer i staden kan ge värde åt ditt företag, är vi den mest företagsinriktade marknadsföringsbyrån. Vi kan hjälpa ditt företag att växa genom testade metoder.

Fotograf Cannon

George Iskef

George har specialiserat sig på företagsekonomi och har en dokumenterad erfarenhet av ekonomi och utveckling av digitala marknadsföringsstrategier.

George Iskef

George Iskef

Specialist inom webbutveckling och digital marknadsföring. George är en marknadsförare som har tagit kandidatexamen i ny mediedesign med master inom internationell business.

George Iskef

Specialiserar sig på sökmotorer och sociala medier. Han är certifierad med referenser i ritningsannonsering för Facebook och Google-annonser och Google Analys.

Varför oss?

Vi vet att kunden förväntar sig resultat värda sin tid och pengar. Vi tror på vad vi gör för att vara effektiva och vi använder metoder som garanterar gott resultat.

”Medelmåttiga marknadsförare tänker i termer av kampanjer. Stora marknadsförare tänker i termer av tillväxtramar. ”

Neil Patel