Digitala Marknadsföringstjänster

Vårt mål är att utveckla ditt företag genom de bästa digitala marknadsföringstjänsterna. Vår marknadsföringsbyrå kommer att ge värde åt din investering. 

Bästa Digitala Marknadsföringstjänster

GINX media är ett reklambyrå som specialiserat sig på digital marknadsföring och reklam. Vi använder vår kunskap och erfarenhet för att utveckla marknadsföringskampanjer inom alla områden av digitala annonser. Ginx media erbjuder tjänster inom webbutveckling, sociala medier och annonsering av sökmotorer. Vi använder den bästa kombinationen av verktyg för innovativa affärsstrategier.

Digitala Marknadsföringstjänster

Bästa digitala Annonser

Ginx media erbjuder de bästa digitala marknadsföringstjänsterna för lokala företag som vill expandera till nya marknader. Vi erbjuder dig den bästa reklamtjänsten på den svenska marknaden. Dessutom kan vi på grund av våra internationella relationer med Grekland och Förenade Arabemiraten hjälpa dig att nå kunder på en multinationell nivå. Läs mer om våra digitala marknadsföringstjänster i följande avsnitt. Du kan också hitta oss på alla sociala nätverk och se vårt Instagram-flöde, vår Facebook nätverk och vår LinkedIn nätverk.

Webbutveckling

Vi bygger alla typer av webbplatser. Från landningssidor till mycket avancerade webbutiker. Vi kan förse dig med alla funktioner som ditt företag kan behöva.

Webbvärd

Vi bevisar stabilt, snabbt och säkert webbhotell för din webbplats. Vi har många års erfarenhet av att hantera hostingleverantörer och äger vår egen.

Apputveckling

Vi kan hjälpa dig att bygga kostnadskapitaliserbara mobilapplikationer. Vi bevisar dig med avancerade funktioner i en native app för både Android och iOS.

Sökmotoroptimering

Vi tillhandahåller gedigen forskning om webbtrafik och optimerar din webbplats för en idealisk marknadsnisch. Vi rankar din webbplats.

sökmotorer marknadsföring

Vi skapar de mest konverterande kampanjerna för sökmotormarknadsföring. Våra strategier är unika och uppdaterade med Googles kärnuppdateringar.

Shoppingannonser

Vi hjälper dig att sälja din produkt genom att skapa mycket värdefulla shoppingannonseringskampanjer. Vår forskning är oklanderlig och våra metoder unika.

YouTube Annonering

Vi hjälper dig att skapa engagerande videoreklam för YouTube och riktar dig till rätt målgrupp. Naturligtvis tillhandahåller vi även displayannonser.

Remarketing

Vi analyserar dina data och korsgranskar din trafik. Vi riktar oss till det bästa segmentet av dina besökare, oavsett om de kommer från sociala medier, sökmotorer eller något annat medium.

Sociala Media Annonser

Vi har erfarenhet av att använda sociala nätverk för att öka varumärkesengagemanget och kundlojaliteten. Vi använder oss av kombinerade insatser mellan olika sociala nätverk.

Facebook Annonering

Vi hjälper dig att bygga upp ditt företagskonto på Facebook och tar ansvar för att hantera din närvaro på nätet och dina kampanjer. Vi skapar engagerande innehåll för ditt företag.

Instagram Annonering

Instagram har blivit en av de bästa platserna för att utnyttja publikens engagemang. Vi hjälper dig att skapa en image för ditt varumärke, göra det allmänt känt och skapa kundkontakter.

LinkedIn Annonsering

LinkedIn är den bästa platsen för att etablera din närvaro på marknaden mellan kollegor. Det är den bästa platsen för att tillkännage dina affärsprojekt och etablera B2B-relationer.