Partnerföretag

Här är några av våra största kunder. Vi har varit partners från början och hjälpt dem att sätta upp sin webbplats, planera sin digitala strategi och vad deras närvaro på nätet ska kommunicera till deras kunder.

Våra Partnerföretag

Nordiclån

Nordiclån är en lånejämförelsewebbplats som gör det möjligt att jämföra banker. Webbplatsen ger mycket användbar information med specialiserad filtreringsmaskin som gör det möjligt för människor att hitta den bästa leverantören baserat på räntor, önskvärt belopp, och typ av lån.

Caterlinks

Caterlinks är ett av de mest innovativa företagen som kommer att växa fram i Sverige. De erbjuder prenumerationsbaserade cateringtjänster till företag som en personalförmån. Vi hjälpte dem att bygga en webbplats, en Android-applikation och en iOS-applikation för deras verksamhet. Dessutom stödjer vi dem med deras digitala press och deras marknadsföringskampanjer på Google samt sociala medier.

Vitvätt

Vitvätt är också ett innovativt företag som växer fram i Sverige. De erbjuder en prenumerationsbaserad modell för tvätt. De låter kunderna skapa konton, interagera som en community och boka möten. Vi hjälpte dem att bygga webbplatsen, en Android-applikation, en iOS-applikation och deras sociala medier för deras verksamhet.