Partnerföretag

Här är några av våra största kunder. Vi har varit partners från början och hjälpt dem att sätta upp sin webbplats, planera sin digitala strategi och vad deras närvaro på nätet ska kommunicera till deras kunder.

Caterlinks.com

Caterlinks är ett av de mest innovativa företagen som kommer att växa fram i Sverige. De erbjuder prenumerationsbaserade cateringtjänster till företag som en personalförmån. Vi hjälpte dem att bygga en webbplats, en Android-applikation och en iOS-applikation för deras verksamhet. Dessutom stödjer vi dem med deras digitala press och deras marknadsföringskampanjer på Google samt sociala medier.

Vitvätt.se

Vitvätt är också ett innovativt företag som växer fram i Sverige. De erbjuder en prenumerationsbaserad modell för tvätt. De låter kunderna skapa konton, interagera som en community och boka möten. Vi hjälpte dem att bygga webbplatsen, en Android-applikation, en iOS-applikation och deras sociala medier för deras verksamhet.

Kom i kontakt

Om du har några frågor eller om du vill bli vår partner, så finns vi här för dig. Du kan skicka in en förfrågan i vårt kontaktformulär eller boka en kostnadsfri konsultation i vår bokningskalender.