Marknadsföringsbyrå

Vårt mål är att utveckla ditt företag genom unika digitala lösningar till era koncept. Vi lovar alla våra partners marknadsföring strategier med hänsyn till avkastning på investeringen. Affärsstrategier och innovation är vår huvudkompetens.

Marknadsförings tjänster

Om Ginx Media

Vi värdesätter våra partners och de relationer vi bygger. Vårt huvudsyfte är att vara mediet som kommer att koppla ditt företag med rätt kunder. Alla partners är kunniga inom affärer och marknadsföring. Vårt mål är att utveckla innovativa strategier för din online närvaro. Vi har en helhetsförståelse för digitala miljöer och är specialiserade på en mängd tillämpliga metoder.

Fotograf Cannon

George Iskef

Specialiserade som affärsstrateg. Hans specialitet ligger i marknadsföringsinnovation, efter hans kandidatexamen i ”marknadsföring och business innovation”.

George Iskef

George Iskef

Specialist inom webbutveckling och digital marknadsföring. George har kandidatexamen i ny mediedesign med master inom internationell business.

George Iskef

George Iskef

Specialiserar sig på sökmotorer och sociala medier. Han är certifierad med referenser i ritningsannonsering för Facebook och Google-annonser och Google Analys.

Varför oss?

Vi vet att kunden förväntar sig resultat värda sin tid och pengar. Vi tror på vad vi gör för att vara effektiva och vi använder metoder som garanterar gott resultat.

quote background

”Medelmåttiga marknadsförare tänker i termer av kampanjer. Stora marknadsförare tänker i termer av tillväxtramar. ”

Neil Patel