Marknadsföringsbyrå

Vårt mål är att utveckla ditt företag genom unika digitala lösningar till era koncept. Vi lovar alla våra partners marknadsföring strategier med hänsyn till avkastning på investeringen. 

Marknadsförings tjänster

Marknadsförings tjänster

GINX media är ett företag som specialiserat sig på digital marknadsföring och reklam. Vi använder vår kunskap och erfarenhet för att utveckla marknadsföringskampanjer inom alla områden av online annonsering. Vårt vi tillhandahåller tjänster inom webbutveckling, sociala medier och annonsering av sökmotorer. Vi använder den bästa kombinationen av verktyg för innovativa affärsstrategier.

Digitala Lösningar

Läs mer om våra ämnen och arbete nedan eller på vår digitala marknadsföring blogg. Du kan också hitta oss på alla sociala nätverk och se vårt Instagram-flöde, vår Facebook nätverk och vår LinkedIn nätverk.

Digitala lösningar för sociala media

Social Media​​

Utrymmet att rikta sig till unga och nya konsumenter. Sociala plattformar dominerar marknadsförings branschen och det är kreativa och abstrakta strategier.

LÄS MER

Webbutveckling

Webbutveckling

Alla företag bör ha online närvaro och bygga sin egen domän. Vi kan hjälpa dig att bygga alla typer av webbplatser och webb applikationer för att klara din marknadsföring.

LÄS MER

Marknadsföringsavkastning

Marknadsföring returnerar​

Vi betonar starkt avkastning som vårt primära mål. Huvudsyftet med marknadsföring och våra partners är att få avkastningen värt investeringen.

LÄS MER