Google reklam

Google är den mest populära sökmotorn i ord. Detta beror på dess personalisering på kundupplevelse och smarta AI-förutsägelser. Efter 20 års utveckling har Google blivit nummer ett för annonsering av sökmotorer och erbjuder de bästa lösningarna för ett visst företag. Primärt former av reklam som erbjuds av Google inkluderar sponsrade länkar, Shopping-annonser och videoannonser på YouTube.

Digital design

Google innovations.

Konkurrensfördelar i Googles reklam kommer från att förstå dina kunder och använda en smart metod för att nå din publik på rätt plats. Googles reklam bör användas införlivas med lokala variabler, detta ökar synlighetens hierarkiska rangordning.

GINX media är också certifierat som en Google-partner och ger bästa tekniska support tillsammans med erfarna kunskapsarbetare.

NYCKELORD

Google reklam är mycket beroende av att du köper rätt sökord och närmar dig målgruppen som är mottagliga för din kampanj. Vi har kunskap och erfarenhet av att undersöka och hitta rätt kombination av nyckelord för ditt företag. Kostnaden för nyckelord skiljer sig från några sek till några hundra sek. GINX media använder den bästa kombinationen av nyckelord för att ge värde för vår klient.

Hemsidor