George Iskef

George Iskef

Webbutvecklare och Marknadsförare

Om mig

Jag har bott i tre olika länder och tror mig vara adaptiv och resursfull. Jag är mångkulturell och flerspråkig, med flytande språk på fyra språk. På grund av tiden har jag träffat alla typer av människor och fått vänner på vägen. Jag har alltid varit involverad i läroplaner som vandring, fotografering och basket. Jag brukade också vara styrelseledamot för studentförbundet i Jönköping som heter Råslätt studentmatning (RSF) och gruppmedlem i ett vandringsförening tillbaka i Grekland. Jag har också deltagit i ett maraton och olika tävlingar.

Kontakt

erfarenhet

GINX Grundare

2021 - Idag

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Soliomons Grundare

2020 - 2021

Jag var grundaren av en e-handel med kläder som använder dropshipping-tjänster, tryck eller sy logotypdesign till kläder och andra bostadsprodukter. processen ökade min erfarenhet av webbutveckling och digital marknadsföring.

Ampilio praktikant

2020 - 2020

En fantastisk upplevelse som jag fick i slutet av min kandidatexamen vid ett lokalt företag som specialiserat sig på digital marknadsföring och bygga affärsstrategier.

Freelance

2018 - 2019

Frilansande som grafisk formgivare och webbutvecklare. Jag arbetade främst för två kunder på små projekt för lokala företag

utbildningar

New media design

2016 - 2020

Kandidatexamen på webbutveckling, innehållsutveckling och tillämpliga metoder inom marknadsföring. Programmet erbjuder 120 poäng i informatik och 60 poäng i andra affärs- och forskningskurser.

International business & marketing

2020 - 2022

Detta är en pågående magisterstudie som ger kunskap om ekonomi och marknadsföringsmetoder. Programmet är inriktat på företagsstudier och metodutveckling snarare än företagsledning.

Valbara Kurser

2020 - 2022
  • Google certifikat inom digital marknadsföring
  • Google certifikat i webbanalys
  • Ledningsredovisning
  • Facebook blueprint

Skills

Adobe 89%
Html & CSS 85%
WordPress 95%
JavaScript 81%
PHP 81%