E-handel

GINX media hjälper alla företag att växa sin potential online. Vi utvecklar webbutiker med integrerad plattform för att spåra order, hantera produkter och säkra betalningar. Vi automatiserar de flesta processerna och tar hand om webbintegration. Dessutom tillhandahåller företaget webbvärd, sökmotoroptimering och marknadsföring av sökmotorer.

E-handel

Webbutik strategie.

GINX media har effektiviserat utvecklingen av e-handel baserat på en kombination av verktyg som fungerar i harmoni. Vi har konfigurerat de bästa lösningarna för onlinebetalningar och leverans av produktleveranser. Vi rekommenderar att våra kunder känner till deras varumärkesidentitet före mötet. Fråga dig själv:

  • Vad står mitt varumärke / webbshop för?
  • Vad är det bästa sättet att uppfylla varumärkets syfte?

Digital BUTIK

GINX media utvecklas baserat på empiriskt förvärvad förståelse för bästa praxis inom e-handel. Vi erbjuder ett komplett paket för varje satsning och kan integrera vad som helst på din webbplats. Det viktigaste för våra kunder är att känna till deras varumärkesmanual och ha en vision om webbplatsens funktionalitet. Om du inte har en varumärkeshandbok, oroa dig inte, vi kan också hjälpa till med det.

e-handel